Požežani osvojili i Beli Manastir: Čak 30 koševa razlike

13.02.2012. | Karlo Balenović
Pregleda: 3204

Požeški košarkaši nastavljaju s odličnom formom u ovoj sezoni te ostvarili novu pobjedu, ovaj puta na gostujućem terenu protiv Belog Manastira rezultatom 62:92. Ova utakmica je bila jedina odigrana utakmica B1 lige u ovome kolu, a ostale su odgođene zbog lošeg vremena.

Požežani su sve riješili već u prvoj četvrtini kada su ostvarili prednost od 17 poena, odnosno 11:28. Do poluvremena su prednost povećali te je tada rezultat bio 32:55, a kasnije samo lagano završili utakmicu i otišli kući s novim upisanim bodovima.

Ovom utakmicom KK Požega iako bodovno izjednačena s Košarkaškim klubom Slavonija iz Osijeka drži vrh tablice i vjerojatno će međusobni ogled za tri tjedna odlučiti tko će biti ovogodišnji pobjednik lige.


Utakmice A-2 ženske košarkaške lige odgođene su zbog lošeg vremena pa tako i utakmica ŽKK Plamen Požega koje su trebale putovati na gostovanje kod ŽKK Trešnjevka 2009. Plamene bi tu zaostalu utakmicu trebale odraditi ovoga četvrtka ukoliko ponovno ne dođe do pogoršanja vremena.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI