U mercedesu mu našli metke, a kod kuće revolver

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

13.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 3801

Prilikom kontrole prometa na raskrižju ulica Kralja Zvonimira i Eugena Podubskog u Pleternici, policijski su službenici proteklog vikenda uočili dva komada streljiva kod mjenjača 45-godišnjeg vozača mercedesa bosanskohercegovačkih oznaka. Temeljem naloga Prekršajnog suda u Požegi izvršena je pretraga mercedesa i obiteljske kuće u kojoj 45-godišnjak prebiva, a neslužbeno doznajemo da se nalazi u Gradcu pored Pleternice. Ondje je pronađeno 11 komada streljiva i revolver koji je 45-godišnjak posjedovao bez dozvole.

Sukladno Zakonu o oružju protiv njega slijedi optužni prijedlog. Za taj je prekršaj, naime, predviđena novčana kazna od 5 do 50 tisuća kuna ili do 45 dana zatvora. Slijedi mu i optužni prijedlog jer je vozio pod utjecajem alkohola (0,71 promila), ali i obavezni prekršajni nalog zbog prekršenog Zakona o prebivalištu i boravištu građana, piše u policijskom izvješću.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI