Radna akcija: Sportaši i branitelji u čišćenju snijega (foto)

Kolona sportaša krenula je od Gradske kuće
(FOTO: Mario Nakić)

13.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 12718

Pedesetak požeških sportaša, među kojima su nogometaši, rukometaši, košarkaši i drugi, te branitelja odazvalo se pozivu Krešimira Pavelića, predsjednika Koordinacije udruga proisteklih iz Domovinskog rata i Požeškog sportskog saveza. Svi su oni jutros primili lopate u ruke i krenuli u pomoć gradskim službama koje čiste snijeg na požeškim nogostupima i pred ulazima starih i nemoćnih.

- Mi, branitelji, smo se dragovoljno odazvali u pomoć građanima 1991. pa tako i danas. Došli su oni članovi braniteljskih udruga koji su u mogućnosti sada raditi. Njima, kao i požeškim sportašima, važno je pomoći građanima, osobito onima koji su nemoćni i ne mogu sami - objasnio je Pavelić.




Sportaši su se odazvali pozivu u velikom broju i spremno krenuli na mjesta koja su im preporučili gradski redari.


- Naš klub nosi ime ovoga grada i čast nam je pomoći njegovim građanima. Veselim se radu, to uvijek dobro dođe i nije teško, a ponajviše zato što činimo dobro djelo - rekao je Dejan Orešković, igrač Nogometnoga kluba Požega.





Gradonačelnik Zdravko Ronko iskazao je svoje zadovoljstvo odazivom sportaša i branitelja ovoj humanoj akciji, ali i stanjem prometnica u gradu.

- Sve su prometnice na području grada Požege očišćene i prometne, nogostupi su čisti. Gradska komunalna tvrtka je izuzetno dobro odradila svoj posao i mogu reći da još nismo imali nijednog povrijeđenog sugrađanina - kazao je Ronko.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI