Pavelić: Kopljara smo za priznanje predložili 13. siječnja

Krešimir Pavelić
(FOTO: Arhiv)

12.02.2012. | Vjeran Blašković
Pregleda: 4253

Nakon što je Radio Vallis Aurea u petak objavio vijest u kojoj se kaže da je Požeški sportski savez Marka Kopljara proročanski proglasio najboljim ljevorukim europskim rukometašem prije nego je Kopljar na njemu uopće zaigrao, jedan od najvećih hrvatskih portala Index.hr prenio je i obradio njihovu vijest stavivši naslov Vidovita Požega: Kopljaru nagrada "za Dream Team EP-a", dva tjedna prije nego što je izabran.

Jučer je Index.hr-u iz Požeškog sportskog saveza upućeno reagiranje u kojemu predsjednik PSS-a Krešimir Pavelić kaže da se u objavljenom članku radi o neistinama. Index.hr je objavio Pavelićev demanti. Evo što Pavelić piše urednici Index.hr-a.

"Požeški športski savez Grada Požege predložio je Savjetu za zaslužne građane i javna priznanja Grada Požege da se Marku Kopljaru dodijeli godišnja nagrada  za postignute sportske rezultate. Prijedlog je upućen 13. siječnja 2012. godine i  obrazložen njegovim dugogodišnjim uspjesima koje je postigao već  kao junior s reprezentacijom Hrvatske na Svjetskom prvenstvu, te na Europskom prvenstvu. Uz to, 2009. godine sa seniorskom reprezentacijom u Zagrebu osvojio je srebrnu medalju. Tada su mu  Požežani,  upriličili srdačni doček na Trgu Sv. Trojstva.
   
Savjet za zaslužne građane je, razmatrajući naš prijedlog 6. veljače 2012. godine isti dopunio  s najnovijim rezultatima koje je Marko Kopljar postigao na Europskom rukometnom prvenstvu u Beogradu  i  takav prijedlog uputio Gradskom vijeću Grada Požege na usvajanje.

Doista je dakle neprilično, nezahvalno i nepošteno insinuirati da je naš prijedlog za nagrađivanje Marka Kopljara ishitren nakon njegove briljantne igre na Europskom prvenstvu, te da su „modificirani“ datumi i događaji.

Požežanin Marko Kopljar, ponajbolji europski rukometaš, zaslužio je puno više no što je javno priznanje Grada Požege. Stoga je u najmanju ruku ružno da se umjesto pohvala i zahvalnosti  objavljuje nešto što s time ne bi trebalo imati baš nikakve veze."


Oko ove teme pozabavili smo se i mi u subotu u satiričnom komentaru "Požega nije vidovita, napravili su tipfeler!"




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI