Let3 zapalili publiku u krcatom Tom klubu (video)

Let3 u Tom klubu
(FOTO: Mario Nakić)

11.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 10008

Kao što se moglo pretpostaviti, tako popularna, zapravo legendarna hrvatska rock grupa kao što je Let3 jednostavno je morala napraviti gužvu u relativno malenom klubu kao što je Tom klub. Ulaznice su danima prije koncerta već bile rasprodane, svih 250. Riječani su koncert odradili profesionalno i na nivou, a publika je uživala. Kako i ne bi, kada je ovo njihov prvi nastup u Požegi, ako ne računamo DOF u Velikoj i možebitni predratni nastup u nekadašnjem SPOK-u (neki, stariji posjetitelji portala sjećaju se toga).

Požeška rock i alternativna publika, od onih najmlađih pa do ljudi u srednjim godinama, uživala je u plesu i živoj glazbi, ne toliko i u scenskom nastupu jer ga je, osim onih u prvim redovima, malo tko još mogao vidjeti. Prenapunjen, krcat klub onemogućavao je veću komotnost i eventualnu potrebu za disanjem, no većini to nije smetalo. Vidjelo se da Požežani žele ovakve koncerte i da bi ovakve grupe mogle napuniti i puno veći prostor od Tom kluba.

Ovo je kratki video prilog, tek da prikažemo djelić atmosfere.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI