Endi zadovoljan: S nama je pjevalo 600 sugrađana (foto)

Jacques Houdek pjevao je na koncertu u čast Endiju Schrotteru
(FOTO: Branislav Vončina)

11.02.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 4567

Šestotinjak ljudi pjevalo je skupa sa Jacquesom Houdekom i pakračkom, ali i nacionalnom plesnom zvijezdom Endijem Scrhrotterom sinoć u Gradskoj sportskoj dvorani. Na koncertu u čast Endijevu uspjehu nastupili su, uz Jacquesa još i Bojan Jambrošić te Tihomir Bendelja.






- Jako sam zadovoljan odazivom publike, ali i atmosferom koja je vladala u dvorani. Mislim da su se svi dobro zabavili - komentirao je 14-godišnji pakrački supertalent Endi Schrotter nakon koncerta za 034portal.






- Meni je ovo bila prilika da sa svojim sugrađanima proslavim uspjeh na Supertalent show-u Nove TV, a usput i da napravimo nešto zabavno u ovom gradu. Mislim da svi možemo biti zadovoljni - dodaje Endi, kojemu je najbolji trenutak bio na kraju koncerta, kada su svi izašli na pozornicu i skupa sa Jacquesom i publikom u skoro punoj pakračkoj dvorani otpjevali njegove hitove.





Foto: Branislav Vončina



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI