Prvi put ove zime: Požega pod snijegom, nema poledice (foto)

Snijeg u Zvečevačkom parku
(FOTO: Vjeran Blašković)

29.01.2012. | Mario Nakić
Pregleda: 14731

Prvi snijeg ove zime prekrio je požeške ceste i krovove. Iako prognoze nisu predviđale snijeg na našem području, on je jutros počeo padati na području cijele Požeško-slavonske županije, no nigdje se nije zadržao osim u samoj Požegi.









Djelatnici tvrtke Ceste d.d. zadužene za održavanje državnih i županijskih cesta izašli su jutros na teren i posipali sol po prometnicama gdje je to bilo potrebno.

- Naše su ekipe danas u prvom stupnju pripravnosti. Iako je snijeg još suh i uglavnom nema poledice, postoji mogućnost da, ukoliko dođe do daljnjeg pada temperature, tijekom dana bude više leda pa će onda više naših vozila izaći na teren - rekao je Ivica Vuletić iz tvrtke Ceste d.d.







Doznajemo kako još nema zakrčenih prometnica niti je bilo zarobljenih vozila, a u OKC-u saznajemo da jutros nije bilo ni prometnih nesreća.

Na pakračkom, pleterničkom i kutjevačkom području snijeg još nije napadao dovoljno da bi se zadržao na tlu.



- Od srijede možemo očekivati više snijega, tada će se vjerojatno zadržati svagdje, po cijeloj zemlji pa tako i kod nas - rekao je Vlado Baričević, voditelj meteorološke postaje u Kutjevu.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI