Pakrački turnir počinje u petak: Još se stignete prijaviti!

Mali nogomet
(FOTO: ilustracija)

03.01.2012. | Dino Prohaska
Pregleda: 2923

Nakon tri godine, i Pakrac ce ponovno imati zimski malonogometni turnir. Organizator je Udruga mladih Mali most, a pokrovitelj Grad Pakrac.

- Bilo nam je žao kada proteklih godina nije bilo daljnje inicijative za organizacijom ovog zimskog turnira, stoga smo odlučili nešto poduzeti i uvrstili smo turnir u naše planove za 2012. godinu - rekao je Sven Zerdin, predsjednik Udruge mladih Mali most.

Turnir u Gradskoj sportskoj dvorani će započeti u petak, 6. siječnja i trajat će do 21. siječnja. Kotizacija po ekipi iznosi 500 + 100 kuna, a zainteresirani se mogu prijaviti na mobitel 098-9486-084.


Nagradni fond je 10.000 kn za prvo mjesto, 4.000 kn za drugo, 2.000 kuna za treće mjesto, dok je za četvro mjesto nagrada večera u Hotelu Pakrac. Za gledatelje će ulaz biti besplatan, a svaki će se dan moći okušati i u nagradnoj igri u kojoj svi sudjeluju dobivanjem ulaznice pri dolasku na turnir.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI