Provaljeno u pleterničku crkvu, ukraden milodar

Ilustracija: provala u kiosk
(FOTO: Sanjin Strukić/PIXSELL)

31.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5131

Na području PU požeško-slavonske tijekom petka i do subotnje večeri prijavljene su čak četiri provale.

Pomoću podesnog predmeta zasad nepoznati počinitelj razvalio je ulazna vrata crkve sv. Nikole u Pleternici te je odnio neutvrđenu količinu novca - kovanice koje su bile od milodara. Identična provala zabilježena je i u crkvi u obližnjoj Kuzmici, no ondje nije ništa otuđeno jer novca nije bilo. Policija traga za počiniteljima, doznajemo u požeškom OKC-u.

Policija je pronašla 21-godišnjeg počinitelja koji je provalio u automat za svijeće na groblju u Dervišagi kod Požege. Iz automata je ukrao manji novčani iznos.


Prijavljena je i provala u Ulici Ivana Matokovića u Požegi, kod groblja sv. Ilije, u obiteljsku kuću 42-godišnjaka koji se nalazi na privremenom radu u Njemačkoj. Prijatelj vlasnika koji je obilazio kuću primijetio je da je provaljeno, a provala se mogla dogoditi od 15. listopada do jučer. Dok vlasnik ne dođe, bit će nepoznato je li išta iz kuće ukradeno.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI