Finale Daruvarčana i Novljana: Bališ donio pobjedu Speedu

31.12.2011. | Mario Barać
Pregleda: 4507

Malonogometna ekipa Caffe bar „Speed“ iz Daruvara pobjednik je devetog izdanja Božićnog malonogometnog turnira u Lipiku, a u sinoćnjem finalu koje je pred tristotinjak gledatelja odigrano u Školskoj sportskoj dvorani u Lipiku, bili su bolji od ekipe HČSP iz Novske rezultatom 2:0. Oba gola u finalnom dvoboju postigao je Mario Bališ.

Tako su „brzi“, uz pehar namijenjen pobjedniku, iz Lipika otišli bogatiji za 10.000 kuna, a poraženi u finalu su se utješili s 5.000 kuna. U utakmici za treće mjesto snage su odmjerile dvije pakračko – lipičke ekipe.  Igrači ekipe „Transporti Amić – Lepka FS“ su protiv Caffe bar „Jet Set“ slavili s uvjerljivih 5:2 i tako osvojili novčanu nagradu od 3.000 kuna.

Najboljim igračem turnira proglašen je Siniša Klobučar iz pobjedničke ekipe, najbolji vratar je Tomislav Kantolić iz HČSP, a s 11 postignutih golova najbolji strijelci turnira su Mario Galešić, također iz HČSP, te Filip Matijašević iz Jet Seta, koji je ujedno proglašen i najboljim mladim igračem.


Nagrade najboljim ekipama i pojedincima uručili su gradonačelnik Lipika Antun Haramija, u ime pokrovitelja, te Dalibor Viboh u ime organizatora Udruge navijača White horses Lipik koji su odlično organizirali ovaj turnir na kojem je nastupilo 19 ekipa iz Daruvara, Novske, Kutine, Zagreba, Pakraca i Lipika. U revijalnom dijelu gledatelje su zabavile i ženske malonogometne ekipe iz Garešnice i Garešničkog Brestovca, a djevojke, gospođice, pa i gospođe su pokazale zavidnu nogometnu kvalitetu. Iako rezultat nije bio primaran, treba reći da su fizički jače Garešničanke pod imenom „Tsunami“ slavile protiv Brestovčanki rezultatom 4:1.


Ranije je odigran i mini turnir najmlađih nogometaša – limača, a slavili su igrači pakračkog „Hajduka“.

- Na godinu nas čeka jubilarni deseti božićni malonogometni turnir u Lipiku i već sada najavljujem da ćemo ga pojačati i financijski i organizacijski pa pozivam ekipe da nam dođu i na godinu, rekao je gradonačelnik Haramija.

FOTO Pogledajte fotogaleriju.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI