Arena i Trento preko penala do finala

Polufinalna utakmica Pol Kaptol - Trento
(FOTO: Mario Nakić)

30.12.2011. | Jurica Bešlić
Pregleda: 4588

U finale veteranskog turnira plasirale su se ekipe Bećara i Hvidre. Valis Aurea imala je vodstvo od 2:0 u šestoj minuti ali su se Bećari sa dva pogotka Renata Šaga već do kraja poluvremena vratili u utakmicu te nakon izvođenja penala izborili finale.

U drugom polufinalu Požega 1996 imala je vodstvo od 1:0 na poluvremenu ali Hvidra pogocima Željka Vidmara i Zlatka Botičkog dolazi u vodstvo i ulazi u finale.

U fondu nagrada oba finalista su odlučena nakon izvođenja penala. Glembay Fiesta i Caffe bar Arena odigrali su tvrdu utakmicu bez puno prilika koja je na kraju završila rezultatom  1:1. Glembay fiesta povela je preko Milana Kulića u 6. minuti a izjednačio je Marko Družić u 16. minuti. Ta dva igrača su nakon utakmice i izvodili penale za svoje ekipe. Kulić je bio uspješan dva a Družić tri puta. Tako je nakon penala prošlogodišnji pobjednik Caffe bar Arena izborio priliku da u današnjem finalu brani naslov. U drugoj polufinalnoj utakmici Pol Kaptol je već u 2. minuti poveo pogotkom Maria Pamera. Imali su Kaptolčani još nekoliko prilika na početku utakmice koje nisu iskoristili. Ostatak utakmice pripao je mladoj ekipe Trenta koja je tražila izjednačenje dok su Kaptolčani čekali svoju priliku iz kontranapada. U 38. minuti odlični Alen Grgić postiže pogodak za konačnih 1:1. Oko 800 gledatelja u dvorani Grabrik nagradilo je nakon utakmice igrače Trenta i Pol Kaptola dugim pljeskom za odličnu igru u ovoj utakmici. Trento je bio uspješniji u penalima i plasirao se u svoje prvo finale. Treba naglasiti da za tu ekipu igraju bivši i sadašnji juniori NK Mladost Cernik a neki od njih sad igraju u Cibaliji i Osijeku. U posljednjim utakmicama pojačao ih je i Valerio Balašković, bivši igrač NK Kamen Ingrad.  Ti mladi igrači nastupaju već dugi niz godina na našem Božićnom malonogometnom turniru u mlađim kategorijama  i već su ga nekoliko puta osvajali u konkurenciji početnika, pionira i kadeta pod vodstvom trenera Darka Grgića.


Danas će se osim četiri utakmice završnice u kategoriji veterana i fonda nagrada odigrati još jedna zanimljiva utakmica. U revijalnom ogledu sastat će se finalisti 1. turnira održanog u siječnju 1992. godine. U finalu turnira igrali su NK Slavonija (Požega) i Caffe bar Merlin (Kaptol). Slavonija je tada bila bolja rezultatom 3:2 a Kaptolčani će sada imati priliku za revanš. Za Slavoniju će igrati Brank Kovačević, Nikola Zirdum, Mile Grbeš, Anto Pavličević, Željko Ivaniš, Zlatko Botički i Ivica Banović a za Caffe bar Merlin Pero Mišić, Damir Vasić, Tomislav Ciganović, Davor Pranjić, Dario Mikić, Oliver Mautner, Milivoj Mahaček i Ivica Pranjić Kis .


Rezultati utakmica od četvrtka

18,30 VALIS AUREA – BEĆARI 2:2 (2:4 penali)  (vet.)
19,30 CAFFE BAR ARENA – GLEMBAY FIESTA 1:1 (6:5 penali)  (Fond)
20,30 NK POŽEGA 1996. – HVIDRA 1:2 (vet.)
21,30 POL KAPTOL – TRENTO 1:1 (2:3 penali) (Fond)

Raspored za petak

18,00 UTAKMICA ZA 3. MJESTO – Veterani : VALIS AUREA – NK POŽEGA 1996
18,40 Dodjela pehara za 3. i 4. mjesto
18,50 FINALE – Veterani : BEĆARI – HVIDRA
19,20 Dodjela pehara za 1. i 2. mjesto
19,40 UTAKMICA ZA 3. MJESTO – Fond : GLEMBAY FIESTA – POL KAPTOL
20,25 Dodjela pehara za 3. i 4. mjesto
20,30 Revijalna utakmica – Finale 1. Turnira, 1992. godine:
NK SLAVONIJA – C.B. MERLIN
21,30 FINALE – Fond : CAFFE BAR ARENA - TRENTO
22,20 Dodjela pehara i nagrada, proglašenje pobjednika




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI