Dođite u Color trgovinu na Božićni sajam

Ilijana Lončar na radionici s djecom u Color trgovini
(FOTO: Color)

22.12.2011. | Color trgovina
Pregleda: 10860

Dragi naši čitatelji, kupci i svi Vi koji još niste bili u Color trgovini, za vrijeme Adventa pa sve do Božića našu trgovinu ispunili smo posebnim ugođajem – Božićnim sajmom.

Ako nas još uvijek niste posjetili, pozivamo Vas da to učinite na zadnje dane našeg sajma (23. i 24. prosinca) koji će kao i do sada biti upotpunjeni bogatim i raznovrsnim programom za Vas i Vašu djecu.




Na samom ulasku u našu trgovinu dočekat će Vas uz zvuk božićnih melodija tamburaški sastav, besplatno kuhano vino, a u ponudi našeg restorana Cool bit će i prigodni blagdanski ručak uz obilje ribe iz čega izdvajamo šarana na rašljama kao glavni specijalitet.


Posebni program za djecu

Za Vašu djecu organiziran je dječji program koji započinje u veseloj atmosferi slikanja s djedom Božićnjakom, zabavljanje s mačkom Colorkom, društveno zabavna igraonica s Klaunom koji će svu djecu pozvati na igru, zabavu te ih potaknuti na mimiku, imitaciju, glumu…



Za sve one koji vole plesati organizirali smo kreativnu plesnu radionicu gdje će Vas ritmikom, plesom i igrom razveseliti Ilijana Lončar. Također, svoj najnoviji hit „Reci mi toplinom srca“ otpjevat će Berny u svom live nastupu u našem malom božićnom kutku.

Uz pregršt zabave pripremili smo za Vas i brojne akcije iz kojih izdvajamo asortiman kamina Color emajla gdje smo neke cijene snizili i 50 posto!

Došao je i dan za veliko izvlačenje nagrada

Svi Vi koji ste do sada sudjelovali u nagradnoj igri, imate sačuvan račun, ponesite ga sa sobom, ispunite kupon i sudjelujte u izvlačenju bogatih nagrada, od kojih izdvajamo 30.000 kuna na potrošačkoj kartici, 10.000 kuna na poklon bonu za putovanje u inozemstvo po vlastitom izboru, romantični vikend za dvije osobe te druge brojne nagrade.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI