Za blagdane dopušteno prometovanje Jelačićevom

21.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4690

Hrvatske ceste privremeno puštaju u promet državnu cestu D38, dionicu Vesela - Pleternica za sva motorna vozila u periodu od 22. prosinca 2011. do 9. siječnja 2012. godine uz poštivanje privremene regulacije prometa, javila je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.

Podsjetimo, na toj se prometnici od ljetos izvode opsežni radovi koji uz samu rekonstrukciju ceste uključuju i infrastrukturu u Ulici bana Jelačića u Pleternici. Kraj radova predviđa se u ožujku ili travnju iduće godine, a do tada se između Požege i Pleternice prometuje obilaznim pravcom preko Novoselaca i Trapara, dok tereta vozila moraju ići preko Jakšića. Zbog čestog kršenja ovih pravila, policija je tijekom ljeta i jeseni napisala cijeli niz kazni vozačima koji su se većinom branili da signalizacija nije dovoljno uočljiva.

Gradonačelnik Pleternice Franjo Lucić najavio je odgovarajući nedavno na pitanje čitatelja 034portala da će tijekom zime Jelačićeva biti otvorena za promet jednim kolnim trakom.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI