Luka Šimić izabran za sportaša godine: Moj trud se isplatio!

Luka Šimić (desno)
(FOTO: Facebook)

19.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4362

Rođeni Požežanin Luka Šimić, sada zagrebački student i član borilačkog kluba Sv. Duh Osijek, danas (ponedjeljak) je dobio nagradu Grada Osijeka za najuspješnijeg sportaša 2011. godine.

Tradicionalna dodjela nagrada održava se svake godine u Hrvatskom narodnom kazalištu u Osijeku u organizaciji Sportske zajednice Osječko-baranjske županije, Zajednice sportskih udruga Grada Osijeka i Glasa Slavonije.

Najuspješnijim sportašima godine proglašeni su tenisačica Donna Vekić i kickboxing borac Luka Šimić.


- Prvi put sam bio nominiran za sportaša grada Osijeka i Osječko-baranjske županije i odmah sam izabran, što nisam očekivao. Čast mi je biti izabran među ostalim vrhunskim sportašima koji su nominirani, poput Roberta Seligmana, Davida Saina, Tomislava Markovića... To je samo pokazatelj da se sav moj trud i rad isplatio - komentirao je Luka Šimić za 034portal.


Podsjetimo, Luka je svoju borilačku karijeru započeo u požeškom klubu Bushido. Po odlasku na fakultet u Zagreb, počeo je tamo trenirati da bi danas igrao za osječki klub. Luka je vlasnik svjetskog zlata u kickboxingu (disciplina low kick do 86 kg) i u disciplini K1 (do 81 kg) te brončane medalje u disciplini low kick do 81 kg. Njegov najnoviji je uspjeh zlatna medalja prošlog vikenda upravo na međunarodnom kickboxing turniru u Osijeku, gdje je dobio sve borbe knockoutom i na kraju je proglašen igračem turnira.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI