Požeški borci osvojili pet medalja u Osijeku (foto)

Branimir Farkaš - povratnik u ring
(FOTO: Igor Krizmanić)

18.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7324

Borilački klub "Bushido" Požega bogatiji je od jučer za pet medalja. Požeški su borci na međunarodnom kickboxing turniru Croatian Opet 2011 - Božićnom kupu u Osijeku ukupno ostvarili još jedan zapažen rezultat.

Na natjecanju je nastupilo ukupno 623 natjecatelja iz 42 kluba i sedam zemalja. Borci kluba Bushido nastupili su u najtežoj disciplini - low kick.

Tea Đakić je osvojila srebrnu medalju u kategoriji juniori do 70 kilograma, Patricia Mršić brončanu u kategoriji do 60 kilograma - juniori, a bronačni juniori su bili još Tomislav Ivčetić (do 63,5 kg) i Filip Marušić (do 67 kg).


Branimir Farkaš je nastupio kao jedini požeški senior, povratnik u ring u kategoriji do 75 kilograma. Zbog ozljede koljena morao je predati meč za finale pa je osvojio brončanu medalju.


Luka Šimić najbolji borac turnira i sportaš grada Osijeka

Požežanin Luka Šimić, koji sada igra za osječki klub "Sv. Duh" osvojio je zlatnu medalju u disciplini low kick do 86 kg. Proglašen je najboljim borcem turnira, a sutra će biti proglašen najboljim sportašem grada Osijeka.









Foto: Igor Krizmanić



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI