Božićni turniri u Požegi i Lipiku: Prijave u tijeku

Mali nogomet
(FOTO: ilustracija)

13.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3845

Požeški sportski savez još dva dana prima prijave za 21. Božićni malonogometni turnir za seniore i veterane u sportskoj dvorani Grabrik. Zasad je prijavljeno 25 seniorskih i 8 veteranskih ekipa, rekao je Jurica Bešlić iz Požeškog sportskog saveza. Turnir će započeti 15. prosinca, a nagrada za prvo mjesto je 20.000 kuna. Prijaviti se možete u prostorijama Požeškog sportskog saveza u Grabriku. Mlađe kategorije će se moći prijaviti do 27. prosinca, kada započinje njihovo natjecanje.

U našoj županiji igrat će se još jedan malonogometni turnir pred Božić. Devetu godinu zaredom Udruga "Mladi Lipika" i Udruga navijača grada Lipika "White Horses" organiziraju turnir u školskoj sportskoj dvorani u Lipiku. Prema riječima Davora Bestića, jednoga od organizatora, dosad se prijavilo 7 ekipa među kojima su dvije domaće, četiri ekipa iz obližnjih gradova te jedna iz Zaprešića. Ekipe se prijaviti mogu još tjedan dana na broj mobitela 098-185-91-32 (Davor), a nagrada za prvo mjesto iznosit će 10.000 kuna.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI