Napravili feštu i skupili robu za siromašne (video)

11.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 11891

Iako odaziv publike na samom koncertu nije ispunio očekivanja organizatora, humanitarna akcija je dala dobre rezultate. Mještani su se odazvali i u uistinu velikom broju donirali odjeću i obuću koja im više ne treba, a moći će je iskoristiti najugroženije obitelji s veličkog područja. To je skupljeno u sklopu humanitarno-glazbenog događaja "Advent s Legendama" koji sada već tradicionalno svake godine u ovo vrijeme organizira Tamburaški sastav Legende iz Velike.

Petstotinjak ljudi došlo je na koncert koji se održao u subotu u Društveno-vatrogasnom domu. Osim domaćina, nastupili su TS Zlatni vez, rock-grupa Beznadni slučaj i popularni tamburaški sastav Gazde kao posebni gosti.

- Nismo zadovoljni odazivom publike, moglo je biti i bolje. No, bez obzira na to, atmosfera je bila odlična. Ponajviše kada su nastupali Gazde. Fešta je uz Beznadni slučaj trajala do 3 sata poslije ponoći - rekao je Tomislav Galić, član Tamburaškog sastava Legende.


Pogledajte kratki videoprilog s fešte u Društveno-vatrogasnom domu Velika:


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI