Božić u Pakracu: Dva tjedna kulturnih događaja za djecu

Božić u Pakracu - plakat
(FOTO: Ilustracija)

11.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 1398

Kulturne i obrazovne ustanove Grada Pakraca - Gradska knjižnica, Gradski muzej i Osnovna glazbena škola su u suradnji s Gradom pripremile bogat božićni program namijenjen prvenstveno mališanima, a trajat će tijekom iduća dva tjedna.

Već u ponedjeljak (12. prosinca) u Novoj gradskoj vijećnici u 17 sati bit će prikazan crtani film za djecu. Sljedećeg dana (utorak, 13. prosinca) je za 17 sati najavljena božićna pričaonica u Gradskoj knjižnici, a u 19 sati počinje koncert studenata klavira Muzičke akademije u Zagrebu. Koncert će biti održan u prostorijama Osnovne glazbene škole Pakrac. U srijedu će u Novoj gradskoj vijećnici biti predstavljen časopis Scrinia Slavonica u 18 sati. Za četvrtak u 17 sati najavljena je kreativna božićna radionica u gradskom Muzeju.

Program se nastavlja i sljedećeg tjedna. Tako će u Novoj gradskoj vijećnici biti održan Božićni koncert Osnovne glazbene škole Pakracu u srijedu, 21. prosinca 18 sati. Za petak, 23. prosinca u 17 sati bit će održana kazališna predstava za djecu (još nije poznato koja) u Hrvatskom domu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI