Vikend pun događaja: Noćno klizanje, koncerti i priredbe

Otvorenje klizališta u Požegi
(FOTO: Mario Nakić)

09.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4465

Pred nama je još jedan vikend pun zanimljivih događaja gdje će skoro svatko moći naći nešto za sebe.

Za petak navečer najavljeno je noćno klizanje na klizalištu iza gradske kuće u Požegi. Glazbu će od 20 sati puštati požeški DJ Topa. Ljubitelji metal glazbe doći će na svoje u Tom klubu, gdje će nastupiti grupe Cold Snap iz Varaždina i Amen iz Požege. Cijena ulaska je 20 kuna, a početak je najavljen za 21 sat.

U Pakracu nastupa popularni pjevač Dalibor Prochazka. Koncert će se održati u 21 sat u Hrvatskom domu, a ulaz će stajati 35 kuna.


Mali Pleterničani dočekat će Djeda Božićnjaka u subotu u novoj sportskoj dvorani, gdje će nastupiti dječji vrtić, gimnastičari i mažoretkinje. Priredba je najavljena za subotu u 18 sati. Lipička udruga Tilia organizira još jedan koncert klasične glazbe. "Božić u Operi" naziv je subotnjeg koncerta u Multikulturalnom centru, gdje će posjetitelji uživati u božićnim pjesmama i arijama s početkom u 20 sati. U Župi uznesenja blažene djevice Marije u Pakracu održat će se 14. festival duhovne glazbe "Hodočašće u dočašće" u subotu u 18,30 sati.


Velički Tamburaški sastav Legende organizira "Advent s Legendama", humanitarni koncert na kojem će osim domaćina nastupiti Beznandi slučaj, Zlatni vez i popularne Gazde. Koncert će se održati u Društveno-vatrogasnom domu u Velikoj u subotu u 20 sati, a cijena ulaska je 20 kuna.

Požeški Doček djeda Božićnjaka održat će se u Sportskoj dvorani Grabrik u nedjelju u 18 sati. Nastupaju mažoretkinje, plesne skupine i dječji vrtići.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI