Šakom udario policajca pa pokušao pobjeći

Ilustrativna fotografija: policija
(FOTO: Hrvoje Jelavić/PIXSELL)

08.12.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 8551

Pijani i agresivni 27-godišnjak sinoć je u kafiću u Kaptolu u Požeškoj ulici oko 21,30 šakom u rame udario policajca i pokušao pobjeći zbog čega mu prijeti kazna zatvora.

Sve je započelo tako što je mladić narušavao javni red i mir vičući i podižući biljarski stol. Nakon dolaska policajaca jednog je odgurnuo, a drugog udario šakom nakon čega se dao u bijeg. Istrčao je iz kafića, sjeo u svoj mercedes, no zbog kvara nakon nekoliko metara auto je stao, a policija ga privela.

Izmjereno mu je 1,37 promila alkohola u krvi, a zaradio je kaznenu prijavu zbog sprječavanja policajaca u obavljanju svojih dužnosti. Dobio je i optužni prijedlog za narušavanje javnog reda i mira. Neslužbeno doznajemo i kako je mladić otprije poznat policiji po raznim djelima, kako kaznenim tako i narušavanjima javnog reda i mira.


Mladiću bi se moglo suditi po članku 317. stavku 2 Kaznenog zakona koji za napad na službenu osobu predviđa zatvorsku kaznu u trajanju 6 mjeseci do 5 godina. Policajac ima lakše tjelesne ozljede.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI