Požeške rukometašice u gostima pobijedile Brođanke

07.12.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 3051

Unatoč izbacivanju iz lige, Ženski rukometni klub Požega nastavlja s radom. Djevojke se već pripremaju za početak sljedeće sezone.

Protekloga vikenda požeške rukometašice su odradile prijateljsku utakmicu sa ŽRK Brod Gymnasium u Slavonskom Brodu te pobjedile rezultatom 17:22. Iako je prijateljska, za Požežanke je ova pobjeda bitna jer se Brođanke natječu u višem rangu. Pobjeda potvrđuje da ekipa ostaje na okupu i nastavit će se treniranjem te igranjem prijateljskim utakmica.

Prijateljske utakmice bit će odigrane s klubovima koji bi imali slobodan termin, odnosno s onima s kojima je Požega trebala igrati u službenom natjecanju, potvrđuju nam iz uprave kluba. Ukoliko neki klubovi ne budu mogli igrati uvijek će se organizirati prijateljske utakmice s drugima tako da djevojke zadržavaju kontinuitet i ostaju na okupu do sljedeće sezone.


Saznajemo kako se u klub vraća i nekoliko bivših igračica koje su trenutno na fakuletima, ali na koje će se moći računati u nastavku i sljedeće sezone. Iz priloženoga se vidi, a tako kažu i iz Uprave kluba, da se klub ozbiljno priprema za iduću sezonu te se nadaju ostvarenju cilja kojega su postavili ove sezone, a to je ulazak u viši rang.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI