D. Prochazka: Pakračane očekuje produhovljeni doživljaj

Dalibor Prochazka
(FOTO: promo)

07.12.2011. | Mario Barać
Pregleda: 2476

Poznati kantautor Dalibor Prochazka održat će samostalni koncert u subotu 9. prosinca u Hrvatskom domu „Dr. Franjo Tuđman“ u Pakracu, s početkom u 21 sat, a s nama je podijelio svoja očekivanja od ovog nastupa.

Kao i ranijih godina Daliboru će i ovaj prosinac proteći radno, 1. 12. je odradio veliki humanitarni koncert RTL pomaže djeci „Budi mi prijatelj“ , a nakon pakračkog koncerta će 18. prosinca nastupiti u Mariji Bistrici na humanitarnom koncertu „Zagorske lige protiv raka“.

Veseli se Pakracu


- Veselim se nastupu u Pakracu gdje sam već nekoliko puta svirao u različitim postavama te na različitim lokacijama, ambijentima, ali je publika moju glazbu uvijek dobro prihvatila. Koncert će biti održan u novoizgrađenoj, vrlo modernoj koncertnoj dvorani obnovljenog Hrvatskog doma, na raspolaganju ćemo imati vrhunsku opremu i uvjete, a bit će profil koncerta kakvima se najviše veselim. Gdje je publika u jednom ugodnom ambijentu, gdje sjedi i uživa u glazbi i atmosferi koju ću pokušati dočarati zajedno sa svojim glazbenicima. K tome ušli smo u prosinac, predblagdansko vrijeme koje je za mene „najtoplije“ doba godine i siguran sam da će, oni koji dođu na koncert, poslije njega otići ispunjeni. Ovakvih događanja i koncerata nažalost nema puno i baš zato se veselim što ćemo ovim koncertom publici pružiti jedan suptilan, usudio bih se reći i produhovljen doživljaj - rekao je Dalibor kojeg struka hvali kao glazbenika izuzetnog vokala.


Uz hitove „Dan mi je“, „Žena za ljubav“, „Jelena“, Hvala ti“, s Daliborovog posljednjeg albuma „Dan pobjede“ koji će se ovom prilikom prodavati po promotivnim cijenama, posjetitelji pakračkog koncerta će čuti i neke obrade vječnih pop i rock klasika.

Nagodinu novi album

Dalibor završava snimanja pjesama koje će se naći na trećem studijskom albumu, koji će izaći u prvom kvartalu 2012. godine.

Naglasak albuma je na radosnoj strani života, emocionalnoj dubini i snazi te poetskoj suptilnosti i ljepoti. Producent albuma je ponovo Ivan Popeskić, instrumentalisti opet najvišeg ranga, a sve tekstove i glazbu potpisuje Dalibor.

Cijena ulaznica u pretprodaji je 25 kuna, a mogu se kupiti u gradskim knjižnicama u Pakracu i Lipiku, Restoran "Nada" Lipik, te u pakračkim kafićima „Conversano“, „Garden“, „Ruža“, „Whiskey burrel pub“ i Pizzeria „Hookah“. Na dan koncerta ulaz će stajati 35 kuna.

Više o Daliboru možete saznati na njegovoj službenoj stranici.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI