Inspektorat zapečatio šank koji vodi RK Požega

Olimp - kafić u Grabriku dan je na korištenje Rukometnom klubu Požega
(FOTO: Mario Nakić)

06.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8505

Državni inspektorat danas je privremeno zabranio rad šanka u ugostiteljskom objektu u Sportskoj dvorani Grabrik. Kafić vodi Rukometni klub Požega. Neslužbeno doznajemo kako su inspektori došli po anonimnoj prijavi, a šank je zatvoren zbog nedostataka u statutu kluba. Kako doznajemo, izmjena statuta je planirana i trebala je biti usvojena na idućoj sjednici uprave, no dežurni požeški dušebrižnici su ih preduhitrili pozvavši inspekciju.

Ovo je već druga anonimna prijava protiv uprave požeškog rukometnog kluba. Prvo je Ženski rukometni klub Požega izbačen iz lige nakon prijave zbog administrativnih nedostataka pri registraciji novog imena, a sada je prijavljivač natovario upravi za vrat inspekciju i probleme s vođenjem šanka. U klubu vjeruju kako će izmjenom statuta kluba problem biti otklonjen te će šank u Olimpu opet biti otvoren nakon 30 dana, ali ostaje pitanje kome smeta požeški rukomet ili ljudi koji ga vode jer obje je prijave poslao netko očito vrlo dobro upućen u rad kluba.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI