Promjena biračkog mjesta zbunila glasače

Postavljanje obavijesti na biralištu u Eminovcima
(FOTO: Mario Nakić)

05.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3506

Premješteno biralište u Eminovcima kod Jakšića zbunilo je mnoge glasače.

- Došao sam sa suprugom na mjesto gdje inače glasamo, to je servis na početku sela. Tamo su nam kazali da je biralište premješteno, ali nigdje nije bilo obavijesti o tome. Usput smo sreli još nekoliko ljudi koji su se zeznuli na isti način. Nigdje nije bilo obavijesti da je biralište promijenjeno i da se sada nalazi na drugoj adresi, skoro sam odustao od glasovanja - ispričao je Daniel Josipović.

Naučila zakone napamet pa zna da je fotografiranje zabranjeno


Na novom biračkom mjestu doznajemo kako su skoro svi birači u Eminovcima imali isti problem pri pronalasku birališta. Kada smo pokušali fotografirati novo biračko mjesto, voditeljica je zabranila reporteru 034portala fotografiranje uz objašnjenje kako je ona "naučila zakone napamet, a zakon zabranjuje fotografiranje birališta".


Eto, dobro je znati. U Eminovcima je zabranjeno fotografirati biračko mjesto. Uspjeli smo zato uslikati postavljanje obavijesti ispred novog birališta.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI