Apel vozačima: Ne parkirajte na mjesta za invalide!

Ilustrativna fotografija
(FOTO: Jurica Gaović/PIXSELL)

03.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3132

Udruga osoba s invaliditetom Požege i Požeško-slavonske županije je u suradnji s Policijskom upravom požeško-slavonskom u subotu, u povodu Međunarodnog dana osoba s invaliditetom, organizirala pojačani nadzor parkirališnih mjesta za osobe s invaliditetom s ciljem sprečavanja njihove zlouporabe.

"Molimo građane da se ne parkiraju na žuto označena mjesta, ne zbog toga što su kazne za zlouporabu takvih mjesta velike, nego kako bi omogućili osobi s invaliditetom kojoj je uistinu potrebno to mjesto, da ima lakšu i bolju pristupačnost. Hvala svima koji poštuju naša parkirna mjesta", stoji u dopisu koji potpisuje Ivan Begić, predsjednik Udruge osoba s invaliditetom.

034portal poziva čitatelje da fotoaparatom ili mobitelom uslikaju kada primijete automobil bez invalidske oznake parkiran na označenom parkiralištu za osobe s invaliditetom. Svoje fotografije nam možete slati na e-mail adresu [email protected] . Kada skupimo dovoljno fotografija, objavit ćemo galeriju nesavjesno parkiranih vozila kako bismo svi skupa utjecali na podizanje svijesti građana.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI