Juniori Papuka i kadeti Slavije nisu prošli u četvrtfinale

NK Papuk - juniori
(FOTO: NK Papuk)

03.12.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7185

Juniori NK Papuk iz Velike i kadeti NK Slavija iz Pleternice nisu prošli osminu finala u kupovima na državnoj razini. Obje su mlade momčadi zaustavljene u Osijeku u utakmicama protiv istoimenog prvoligaša. Juniori Papuka izgubili su rezultatom 3:0, a kadeti Slavije 5:0.

Iako se to po rezultatu (3:0 za Osijek) možda i ne bi lako moglo zaključiti, Veličani su pružali odličan otpor osječkim prvoligašima tijekom skoro cijele utakmice. Igra je bila ravnopravna do 78. minute, kada sudac svira jedanaesterac za Osječane.

- Bio je to potpuno nepotrebni, praktički izmišljeni jedanaesterac kojim su domaćini poveli. I onda su uslijedila, pred sam kraj utakmice, još dva gola. Bez obzira na to, velik je uspjeh bio što su naši igrači parirali skoro cijelu utakmicu tako jakom protivniku i zato ih moram pohvaliti - rekao je Damir Bognar, trener Papuka za 034portal.


Kadeti Slavije prošli su još gore izgubivši od kadeta Osijeka 5:0.


- Razlika u kvaliteti je očita, osječki kadeti su među 5 najboljih kadetskih momčadi u Hrvatskoj. Možda je razlog i to što je naš glavni vratar Matej Blašković ozlijedio ruku pa nije mogao igrati, a zamijenio ga je Filip Valetić, igrač koji nikad prije nije branio. To je uvelike utjecalo, ali bez sumnje bila je to zaslužena pobjeda Osječana - kazao je trener kadeta Slavije Darko Čengić.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI