Nadamo se pobjedi, ali uspjeh je već sada ogroman

Dečki iz grupe Next Time na snimanju spota
(FOTO: Next Time)

30.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 8697

Požeška srednjoškolska pop-rock grupa Next Time nastupa večeras (srijeda) u zagrebačkom klubu Boogaloo u sklopu finalnog natjecanja demo bendova "Hrvatski demo klub". Next Time je među osam najboljih koji su od ukupno 320 prijavljenih bendova ušli u finale.

- Online glasanje na portalu Muzika.hr je završeno, mi smo vodili cijelo vrijeme, no na kraju smo završili na drugom mjestu. Međutim, to je tek početak. Glasat će i publika večeras u Boogaloo-u, a zadnju riječ dat će stručni žiri. Nadamo se pobjedi iako je i sam ulazak među osam najboljih za nas već ogroman uspjeh - rekao je Ivan Šajnović, frontman grupe Next Time u razgovoru za 034portal.

Mladi Požežani nastavljaju snimati singlove, no uvelike bi im pomoglo kada bi pobijedili na ovom natjecanju jer bi tako osvojili besplatno snimanje u studiju HRT-a, izdavača, glazbenu opremu i samostalni koncert u Hard Placeu.


Večeras (srijeda) će ih bodriti 60-ak fanova iz Požege koji organizirano pod pokroviteljstvom Grada idu autobusom u Zagreb. Nastupe najboljih osam demo bendova uživo će prenositi Hrvatski radio 2. program od 20 sati, a moći će se slušati i preko web-streaminga na internetskim stranicama HRT-a. Televizijska snimka koncerta u Boogaloo-u bit će emitirana na Hrvatskoj televiziji 18. prosinca.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI