LiPa dobila Trnovec 9 razlike, moglo je biti i više

RK LiPa
(FOTO: Mario Barać)

29.11.2011. | Mario Barać
Pregleda: 2144

LiPa – Trnovec 29:20, rezultat je utakmice 11. kola 3. HRL sjever odigrane prošlog vikenda u Gradskoj sportskoj dvorani u Pakracu. Ovo je treća prvenstvena pobjeda pakračko-lipičkih rukometaša čime su napredovali za dva mjesta i sada su, u konkurenciji 14 ekipa, na 11. mjestu.

Gosti, koji su prošle sezone igrali 2. HRL, stigli su u Pakrac sa samo 9 igrača pa je i prije početka utakmice bilo jasno da neće moći pružiti čvršći optor motiviranim domaćinima. Već nakon 6 minuta igre bilo je 4:0 za LiPu, a gosti su prvi gol iz igre postigli tek u 16. minuti. Da je bilo prisebnosti i strpljenja u realizaciji kod igrača LiPe, ovu su utakmicu mogli u svoju korist završiti s puno većom razlikom od konačnih 9 golova prednosti, no i ovako ostvarena je vrijedna pobjeda koja vraća samopouzdanje i dobro raspoloženje.

Upravo je ono važno uoči sljedećeg gostovanja u Velikom Trojstvu protiv istoimene ekipe koja je u 10 odigranih utakmica doživjela isto toliko poraza, pa se rukometaši LiPe s pravom nadaju da će se iz Trojstva vratiti s prvom ovosezonskom gostujućom pobjedom.


Uz Matiju Maroševića koji je odlično odradio obrambene zadaće i bio glavni obrambeni igrač LiPe, raspoložen je bio i Giuliano Bartoluzzi koji je postigao 8 golova.


Osim ove utakmice, LiPa će do kraja jesenskog dijela prvenstva još ugostiti ove sezone vrlo jaku Koprivnicu.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI