Konačno nastavljeni radovi u Osječkoj

Radovi u Osječkoj
(FOTO: Vjeran Blašković)

28.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 7311

Nakon polugodišnje stanke konačno su nastavljeni radovi na uređenju Osječke ulice. Kao što je 034portal već pisao, Hrvatske ceste morale su raspisati novi natječaj za izvođača radova nakon što se prošli izvođač povukao s gradilišta ostavivši rupe i materijal uz samu prometnicu.

- Ponovljen je javni natječaj i morali smo ispoštovati sve zakonske rokove, zato su radovi stajali tako dugo. Novi je izvođač radova slavonskobrodska građevinska tvrtka Cestar d.o.o. i konačno je opet krenulo. Rok za izvedbu je dva mjeseca, ali to uvelike ovisi o vremenskim uvjetima. Iskreno se nadam da više nećemo imati problema - rekao je Nenad Čer, voditelj slavonskobrodske ispostave Hrvatskih cesta za 034portal.

U Osječkoj se proširuje cesta, rade se ivičnjaci, odvodnja oborinskih voda i nogostup.


Ugovor s novim izvođačem radova težak je oko 2,15 milijuna kuna, no Čer napominje kako će se vjerojatno raditi aneks jer bi troškovi mogli porasti za 200 do 300 tisuća kuna zbog dodatnih popravaka za bivšim izvođačem.


Na pitanje hoće li se radovi nastaviti i nakon nadolazećih parlamentarnih izbora, voditelj ispostave Hrvatskih cesta se nasmijao i odgovorio da to nema apsolutno nikakve veze s izborima.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI