Slaviji bod u Našicama, Lipik izgubio kod kuće

26.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3838

Predstavnici Požeško-slavonske županije u 3. hrvatskoj nogometnoj ligi - istok nisu briljirali u završnici polusezone.

NAŠK - Slavija 0:0

Nogometni klub Slavija iz Pleternice igrao je neriješeno 0:0 u Našicama protiv posljednjeg na ljestvici NAŠK-a.


- Bila je to prava prvenstvena utakmica u kojoj smo mi bili bolji u prvom, a oni u drugom poluvremenu. Na kraju je neriješeni rezultat nekako najpravedniji - komentirao je trener Slavije Dalibor Bognar za 034portal.


Na pitanje nije li Slavija mogla učiniti više protiv trenutačno najslabije momčadi u ligi, Bognar je odgovorio: - Jedno su želje i očekivanja, a drugo je realnost. Na gostovanjima je uvijek teško.

Lipik - Olimpija 1:2

Nogometni klub Lipik izgubio je danas na domaćem stadionu od osječke Olimpije rezultatom 1:2. Na poluvremenu je Olimpija vodila 0:1, a jedini gol za Lipičane postigao je Milašinović.

- Mi smo imali inicijativu na terenu tijekom skoro cijele utakmice, pogotovo u drugom poluvremenu kada smo pokazali kako dobro možemo igrati. Međutim, nedostajala je realizacija, nismo imali sreće. Oni su imali dvije prilike i obje su iskoristili, ako ne računamo pred sam kraj utakmice kada smo se mi već potpuno otvorili, tada su nam još jednom zaprijetili. Međutim, prema pokazanoj igri na terenu, zaslužili smo barem neriješeni rezultat - rekao je Dinko Bešlić, trener NK Lipik za 034portal.

Sutra se igraju preostale utakmice 15. kola, posljednjeg u jesenskom dijelu natjecanja, nakon kojega ćemo znati na kojim su pozicijama naši predstavnici završili ovu polusezonu. Sigurno je ipak da su nakon ovakvih rezultata Slavija i Lipik bliže dnu nego vrhu tablice.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI