Rukometno-košarkaški vikend u Požegi i Pakracu

25.11.2011. | K.B./M.B.
Pregleda: 2395

Za rukometaše Rukometnog kluba Požega došao je i kraj domaće polusezone u kojemu u subotu u 18h u Grabriku ugošćuju RK Nova Gradiška. Nakon prošlotjedne pobjede nad Ilovom Požežani su se izjednačili brojem bodova s ekipom iz Nove Gradiške koja je prošloga vikenda poražena na domaćem terenu. Podsjetimo da je ova utakmica treća za redom Požege, a peta ukupno na domaćem terenu te iz tih utakmica imaju četiri pobjede i jedan poraz i ti u prvoj utakmici u Garbriku. Trener Požege Dario Anić ne sumnja u pobjedu. - Sigurno neće biti laka utakmica jer je to jedna brza i agresivna ekipa, ali ukoliko moja ekipa pruži svoj maksimum mislim da pobjeda i nova dva boda u tom slučaju nebi trebali biti upitni - izjavio je Anić.

Plamene protiv Trešnjevke

Košarkašice Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega ove nedjelje s početkom u 18 sati u Grabriku dočekuju ŽKK Trešnjevka 2009. Plamene prošloga vikenda ostvarili pobjedu na gostujućem terenu što najavljuje dobru atmosferu uoči utakmice. Cure s Trešnjevke do sada imaju sve pobjede i sigurno neće u Požegu doći da bi izgubile. Trener Plamenih Vlado Englman rekao nam je kako je riječ o jednom kvalitetnoj ekipi u kojoj je nekoliko kadetskih i juniorskih reprezentativki koje već dugo igraju zajedno. Englman se nada da će u njegovoj ekipi sve igračice biti zdrave što nije bio slučaj prošloga tjedna, a na pitanje očekuje li pobjedu protiv jakih gošći jednostano je odgovorio: - Nikada nisam išao na utakmicu ne očekujući i ne želeći pobjedu!


Rukometni dan u Pakracu


Rukometaši LiPe će u derbiju začelja pokušati doći do treće ovosezonske pobjede protiv ekipe Trnovca. Na tom putu dobro došla im je svaka pomoć, a posebno bodrenje s tribina, poručuju iz kluba. Uoči samog početka utakmice svečano će se predstaviti rukometna selekcija pakračke osnovne škole, sačinjena od igrača, koja je nedavno osvojila naslov županijskih prvaka i izborila Regionalno prvenstvo koje će u ožujku biti održano u Pakracu.

Sve će se utakmice igrati u subotu u Gradskoj sportskoj dvorani Pakrac. Dječaci igraju već od 11 sati, a seniorska utakmica LiPa - Trnovec zakazana je za 16,30 sati.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Izlazite li na glasanje u srijedu, 17.4.2024.?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI