Capitol caffe najavljuje zabavne programe vikendom

Caffe bar Capitol
(FOTO: 034portal.hr)

22.11.2011. | 034portal.hr
Pregleda: 6410

Caffe bar Capitol u Cehovskoj ulici u Požegi ovoga petka starta sa sezonom zabavnih programa petkom i subotom. Vlasnik Željko Ivanković ističe kako će kroz programe petkom objediniti slavonsku glazbu - tamburice i ponudu vina domaćih vinara uz promotivne cijene i promocije drugih pića.

- Nakon punih sedam godina kako lokal funkcionira (godišnjica je 11. 8.) odlučili smo našim gostima ponuditi poseban program u kojemu će do izražaja doći domaća, slavonska glazba uz naše tamburaše poput TS Castrum, TS Grofovi tj. TS Legende. Tako već ovoga petka zvuke tamburaških žica uz jedinstvenu vinsku ponudu gosti mogu provjeriti od 21 sat.

Subotom ćemo se više orijentirati na DJ program u kojemu će prevladavati domaća i strana popularna glazba, najavljuje vlasnik Željko Ivanković. Dodaje kako će se gosti moći zabaviti u opuštenoj atmosferi uz zvuke tambure i zabavne glazbe. Radit ćemo kao i do sada, samo što želimo ispuniti želju gostima i vikendima ponuditi konkretniji program. Svi oni koji dođu, uvjerit će se u njegovu posebnost - najavljuje, ali ne otkriva do kraja svoje adute Ivanković.


- Želimo razbiti mit o Capitolu kao mjestu gdje se ljudi ne mogu opustiti. Pozivam sve da dođu na naše nove programe u kojima će svi moći pronaći zabavu za sebe. Pripremili smo i adekvatnu rasvjetu - lasere, rotore i led rasvjetu u raznim bojama.


- Capitol caffe nije uobičajeni kafić. To je lokal između kavane i kafića a takav će i ostati. Gosti tijekom dana i u ovim zimskim uvjetima mogu popiti piće na grijanoj terasi, a mogu dobiti i dekicu.

Ivanković napominje kako lokal ima ograđeni prostor za pušače, a da se povišena galerija unutar kafića može rezervirati za posebne namjene - rođendane, prezentacije, promocije i sl.

Capitol caffe radnim danom radi do 1 sat iza ponoći, a vikendom do 2 sata.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI