Rukometaši Požege slavili i protiv Ilove

20.11.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 4175

Nova je domaća pobjeda ostvarena za rukometaše Rukometnog kluba Požega koji su svladali RK Ilova rezultatom 31:25.

U prvom poluvremenu igra je tekla sporo s jedne i druge strane te se igralo gol za gol gdje su i jedna i druga momčad izmjenjivali vodstvo od jedan razlike. Pred kraj poluvremena domaća momčad je imala četiri gola prednosti, ali gosti pritišću i smanjuju na samo jedan gol zaostatka te na poluvremenu rezultat je 13:12. U drugi dio se ušlo brže i tu su Požežani pokazali bolju igru od suprnika iako se prvih nekoliko minuta igralo ponovno golo za golom, ali domaćini su nakon manje od 10 minuta drugoga dijela potupno preuzeli inicijativu i preusmjerili utakmicu u njihovu korist.

U samoj završnici Požega je imala devet golova prednosti, ali gosti u zadnje dvije minute iprak smanjuju te se na kraju piše rezultat 31:25.


Trener je zadovoljan igrom, posebno u drugom poluvremenu.
- U utakmicu smo loše ušli i nismo se mogli odvojiti, ali u drugom mi ubrzavamo protok lopte i našu igru dok protivnik ostaje na onome iz prvog dijela i tu ostvarujemo pobejdu - izjavio je Dario Anić koji pohvaljuje golmana Bubala te igrače Dragičevića, Balenovića i Ivana Antunovića koji su bili ključni igrači u današnjoj pobjedi.


Najbolji strijelci u redovima Požege bili su već navedeni Ivan Balenović s 8 te Filip Galić s 5 golova. Kod gostiju iz Ilove najefikasniji je bio Predrag Glamočić.
 
Idućeg vikenda Požežane očekuje treća uzastopna domaća utakmica u kojoj dolazi RK Nova Gradiška.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI