Sudar braće: Teško ozlijeđeni, van životne opasnosti

Prometna nesreća između Pleternice i Sesveta
(FOTO: čitatelj)

19.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 14376

Dvije su osobe ozlijeđene u prometnoj nesreći na cesti između Pleternice i Sesveta, kod mjesta Gradac i skretanja za Ašikovce oko 17,30 sati. Sudarila su se dva osobna automobila. Intervenirali su vatrogasci DVD-a Pleternica koji su izvlačili jednu osobu zarobljenu u vozilu te su osiguravali mjesto nesreće do dolaska policije.

Neslužbeno doznajemo kako su ozlijeđena dva brata, mladići (28 i 24 godine) iz Sesveta koji su se automobilima kretali iz suprotnih smjerova. Prevezeni su vozilom Hitne pomoći u Opću županijsku bolnicu Požega.

Dodano 20. studenog u 11 sati


Nakon obavljenog očevida, policija je utvrdila kako je vozač honde izgubio nadzor nad vozilom, sletio s ceste i udario u metalni nosač prometnog znaka, vratio se na cestu, a u njega je udario njegov brat koji je u tom trenutku nailazio fordom iz suprotnog smjera. Obojica su zadobili teške tjelesne ozljede. Prema najnovijim informacijama, nalaze se van životne opasnosti, a jedan od njih dvojice je prebačen u Zagreb.


Fotografije s mjesta nesreće (uslikao čitatelj):







Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI