Košarkaši pobijedili u Iloku, Englman nezadovoljan igrom

Košarkaši u akciji
(FOTO: Bojan Miščević)

14.11.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 3054

Košarkaši Košarkaškog kluba Požega ostvarili su petu pobjedu za redom, a ovoga puta na gostujućem terenu svladan je KK Ilok rezultatom 53:56. To je bila jedna loša, gruba i negledljiva utakmica uz obostranu grubost koju suci utakmice nisu pretjerano tolerirali što je pogodovalo domaćinima jer su fizički jača ekipa od Požežana. Trener Vlado Englman izjavio je kako je njegova momčad utakmicu odlično otvorila te su više od trećine svojih koševa postigli u prvoj četvrtini koja je završila 12:21 u korist Požežana. Košarkaši Iloka su na kraju treće četvrtine uspijeli preokrenuti rezultat u svoju korist gdje su poveli sa jedan razlike, ali Požežanima je pripala zadnja četvrtina te je krajni rezultat 53:56.
- Uspjeli smo pobijediti u jednoj teškoj i gruboj utakmici, ali ne smijemo si više dopustiti da odigramo još takvih loših utakmica - rekao je Englman.
 
Plamene izgubile u produžetku

Nakon odličnog ulaska u sezonu i dvije pobjede u prva dva kola, košarkašice ŽKK Plamen Požega izgubile su na domaćem terenu od osječke Murse nakon produžetaka rezultatom 61:62. Požeške košarkašice odlično otvaraju utakmicu i u prvoj četvrtini imaju vodstvo od 11 koševa razlike, ali opuštanjem u nastavku protivnice se vraćaju u utakmicu i drže neizvjestan rezultat do samog kraja. Trener Vlado Englman problem vidi u velkom broju osobnih pogrešaka do strane pojednih igračica iz prve petorke pa su drugu i treću četvrtinu igrale kadetkinje, ali ipak povratkom igračica s klupe igra u završnici se popravlja. U zadnjoj četvrtini odnosno 54 sekunde prije kraja domaća momčad je gubila 8 koševa razlike, ali se vraćaju i rezultat iznosi 58:58. Na kraju u produžetku utakmice ipak nedostaje koncentracije u napadu te Požežanke promašuju zicere, a gošće iz Osijeka to iskorištavaju i uzimaju bodove u Požegi pobijedivši 61:62. 



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI