Napao policajce: Jednoga ugrizao, drugoga udario šakom

Ilustracija: policija
(FOTO: Mario Nakić)

07.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3560

Nesvakidašnji događaj zbio se u subotu poslijepodne u Gaju kod Lipika. Kada su došli zbog dojave o narušavanju reda i mira, policijski službenici bili su napadnuti te su zadobili lakše tjelesne ozljede.

39-godišnjak je vikao u dvorištu obiteljske kuće u Ulici Ilije Strganca te su susjedi zvali policiju. Dvojica policijskih službenika zatražila su od izgrednika da prekine s vikom, na što ih je on tjelesno napao. Jednoga je policajca ugrizao za zapešće, a drugoga je udario šakom u lice. Zbog prevelike agresivnosti nije bilo moguće provesti ni alkotest.

Napadač je prvo priveden u policiju, a potom prebačen u neuropsihijatrijsku bolnicu u Popovaču. Protiv njega slijedi kaznena prijava zbog sprječavanja službene osobe u vršenju dužnosti uz nanošenje lakih tjelesnih ozljeda, za što je zakonom predviđena kazna zatvorom od 6 mjeseci do pet godina, rekao je Krunoslav Kokić, službenik za odnose s javnošću Policijske uprave požeško-slavonske.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI