Garavuše temelj suradnje Kutjeva i Bačkog Monoštora

Garavuše na promociji spota
(FOTO: Davor Sečkar)

06.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4334

Pred stotinjak uzvanika, prijatelja, rodbine, predstavnika Grada Kutjeva i Mjesne zajednice Bački Monoštor, djevojke iz Tamburaškog sastava Garavuše sinoć su u restoranu Kutjevački podrum promovirale svoj novi videospot. Ivana Ketović, predstavnica TS Garavuše, i sama se iznenadila velikim odazivom prijatelja sastava i pokazanim interesom te se zahvalila ponajprije prijateljima iz vojvođanskog mjesta Bački Monoštor, s kojima je njen sastav ostvario vrijednu suradnju.

- Bački Monoštor ima oko 3.500 stanovnika prema zadnjem popisu, od čega većinu čine Hrvati - "Šokci" - rekao je Zoran Miler, predstavnik Mjesne zajednice Bački Monoštor koja je ujedno pokrovitelj videospota Garavuša. Miler je naglasio kako su Garavuše postale spona između njihove zajednice i Grada Kutjeva te se nada ostvarenju šire prekogranične suradnje. Bački Monoštor se, inače, nalazi 15-kilometara od Sombora.

Dušan Jović, redatelj videospota "Nema više baraba" prepričao je prisutnima par anegdota sa snimanja.
- Zaustavili smo promet u selu pa se svijet okupio ne bi li vidio što se događa. Navečer smo svratili u kavanu gdje su svirali neki tamburaši. Naravno, Garavuše su im morale uzeti instrumente i preuzeti show.


Nakon nastupa Garavuša i prikazivanja spota koji je oduševio prisutne, zasvirali su momci iz Tamburaškog sastava Evergreen.











Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI