Poleti: Kaptol u nedjelju mora pobijediti

Trener Kaptola Krešo Poleti danas nije nastupio zbog 3 žuta kartona
(FOTO: Mario Nakić)

04.11.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3657

"Mi u nedjelju moramo pobijediti. Redovito treniramo i trebaju nam ta tri boda da zadržimo prvo mjesto", rekao je Krešo Poleti, trener vodećeg Nogometnog kluba Kaptol uoči nedjeljne utakmice, kada će u 13. kolu 1. županijske nogometne lige njegova momčad ugostiti NK Kamen iz Vetova. Iako je Kamen tek šesti na ljestvici, to je momčad koja je više puta u ovoj sezoni pokazala da može protiv bilo koga igrati i pobijediti u gostima. To su Vetovčani, uostalom, učinili nedavno Slavoniji u Požegi.

Sulkovci se ne smiju ponoviti

- Prošlog vikenda smo kiksali u Sulkovcima. Nisam igrao ja i još četvorica igrača, ali to nam nije izgovor. Takvu igru ne smijemo ponoviti i vjerujem u pobjedu pred našom publikom. Ne bih prognozirao rezultat, svaki rezultat u kojem imamo barem gol više od protivnika je za nas povoljan jer znači tri boda - rekao je Poleti za 034portal.


Kaptol će u nedjelju nastupiti bez Josipa Pavića koji ima tri žuta kartona, no svi ostali igrači će igrati.


Martinović: Bio bih zadovoljan bodom

S druge strane, trener gostiju bi se zadovoljio i bodom.
- Oni su domaćini i viši su na ljestvici, no svejedno to je lokalni derbi i svašta se može dogoditi. Ja bih se zadovoljio i bodom. Recimo, neka bude 2:2 - kazao je Stipo Martinović, trener NK Kamen, dodavši kako u redovima njegove momčadi neće nastupiti Darko Kovre zbog tri žuta kartona.

Više nema nepobjedivih

Prošlotjedni poraz Kaptola u Sulkovcima još je učinio ligu zanimljivijom. Osim što više nije tako sigurno da će Kaptol biti jesenski prvak, ta je utakmica pokazala da su moguća velika iznenađenja i da svaka momčad u ovoj ligi zapravo može dobiti bilo koga. Nema nepobjedivih, što je pokazao i rezultat u Eminovcima gdje su pobijedili gosti iz Vidovaca.

Kaptol i dalje vodi s pet bodova prednosti ispred drugoplasiranog Hajduka i šest bodova ispred Slavonije, ali prvu požešku momčad očekuje laka trening-utakmica protiv posljednje na ljestvici momčadi iz Rajsavca, a Hajduk na svome stadionu, gdje je dosad izgubio samo od Kaptola, dočekuje Tim osvježenje. Kaptol će imati puno teži posao da bi zadržao uvjerljivu prednost.

Zanimljivo će biti u nedjelju i u Jakšiću, gdje u goste dolazi jaka Mladost iz Pavlovaca. Obje su momčadi kiksale u prošlom kolu, Jakšić je uvjerljivo izgubio u Kuzmici, a Mladost je na svome terenu remizirala protiv momčadi iz Buka. I jednima i drugima treba pobjeda da bi se ozbiljno vratili u gornji dio tablice.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI