Udruge i obrtnici predstavili svoju ponudu (video)

29.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3414

Kulturno-umjetničkim programom završio je treći po redu sajam "Slavonski banovac" koji se tijekom protekla dva dana održavao u Gradskoj sportskoj dvorani. Na sajmu, najavljenom s naglaskom na ruralni turizam, predstavilo se pedesetak izlagača uglavnom s područja Požeško-slavonske županije te iz nekoliko susjednih županija. Kao i na drugim ovogodišnjim sajmovima, i pakrački je doživio blagi pad u broju izlagača i posjetitelja.

- Možemo biti zadovoljni jer u godini u kojoj sajmovi bilježe sve manji broj izlagača, kod nas je bilo tek desetak izlagača manje nego lani - rekao je Zvonimir Miler, direktor Turističke zajednice grada Pakraca.

Na sajmu su se, osim obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava, predstavile i brojne udruge s ručnim radovima i gastronomskom ponudom jedinstvenom za ovaj kraj. Dok su se neki izlagači požalili kako je ove godine opao interes posjetitelja i prodaja, drugi su pak već drugoga dana sajma ostali bez gotovo svih izloženih artikala jer su ih prodali prvoga dana.





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI