Prohaska: Neću biti optimističan da opet ne izgubimo

28.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5527

Trenutačno drugoplasirani NK Hajduk iz Pakraca dolazi u Vetovo u nedjelju kod Kamena, petog na ljestvici 1. županijske nogometne lige. Bit će to derbi 12. kola. No, ovoga puta samo domaćin ima optimistične najave unatoč činjenici da dočekuje momčad koja bolje kotira na ljestvici.

Martinović: Pobijedit ćemo 2:1

- Pripremamo se kao za bilo koju drugu utakmicu. Deni Pavić neće nastupiti zbog tri žuta kartona. Bili bismo zadovoljni i s bodom, no nadam se pobjedi. Prognoziram rezultat 2:1 - kaže Stipo Martinović, trener NK Kamen u razgovoru za 034portal.


Prohaska ne želi da ga sprdaju


Marijan Prohaska, sportski direktor Nogometnog kluba Hajduk Pakrac ovoga puta nije htio ništa najavljivati.

- A, ne. Neću više davati nikakve optimistične prognoze da ne bismo opet dobili pet komada kao zadnji put kada sam to učinio prije utakmice u Eminovcima. I onda me moj prijatelj Marko Ćališ (predsjednik NK Eminovci, op.a.) poslije sprdao da su nam zabili toliko golova za kaznu jer sam prognozirao našu pobjedu. Zato sad bolje neću ništa prognozirati - oprezan je Hajdukov sportski direktor.

Bit će zanimljivo

Iako su prije dva tjedna doživjeli hladan tuš u Eminovcima izgubivši 5:0, Pakračani su to nadoknadili prošloga vikenda pobijedivši pred svojom publikom Sulkovce visokim rezultatom 7:0. Kamen nije već mjesec dana doživio nijedan poraz, a nedavnom pobjedom u gostima protiv Slavonije Vetovčani su pokazali da mogu svladati skoro svakoga u županijskoj ligi. U svakom slučaju bit će zanimljivo u nedjelju u 14,30 sati na vetovačkom stadionu.

Druge utakmice 12. kola

Među ostalim utakmicama 12. kola 1. ŽNL, zanimljivo će biti u subotu u Požegi. NK Požega će igrati derbi začelja protiv Croatije iz Mihaljevaca. Požega je prošloga vikedna uvjerljivo pobijedila u Vidovcima, a subotnjom bi eventualnom pobjedom pred domaćim navijačima ostvarila bitan odmak od začelja ljestvice. Dinamo iz Vidovaca gostuje u Eminovcima koji će opet dobiti priliku izbiti na drugo mjesto. Igrači Papuka ne bi trebali imati puno problema u Rajsavcu, igrači Slavonije u Kutjevu kao ni Kaptolčani u Sulkovcima. Zanimljivo će biti u Kuzmici, gdje u subotu u 17 sati gostuje Jakšić. Mladost će u Pavlovcima dočekati momčad iz Buka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI