Momci i djevojke idu na pobjedu protiv opasnih gostiju

27.10.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 3853

Očekuje nas zanimljiva rukometna večer ove subote u Grabriku. Požeške su ekipe domaćini svojim protivnicima te oba kluba očekuju pobjedu.
 
Nakon dva uzastopna poraza rukometašice Ženskog rukometnog kluba Požega dočekuju ŽRK Belišće (igra se u 18 sati). U toj utakmici Požežanke si ne smiju dopustiti novi poraz jer bi to to značilo novih 2 boda zaostatka za prvoplasiranima i to bi trebao biti motiv rukometašica za pobjedu, a tako i najavljuje trener Krunoslav Pranjić:
- Nakon dva poraza moramo se vratiti u formu iz prvih utakmica i time osigurati nastavak borbe za prvo mjesto u sezoni - najavljuje Pranjić.

Nakon utakmice rukometašica iste večeri u 20 sati očekuje nas i utakmica rukometaša RK Požega koji dočekuju Orahovicu, klub koji trenutačno ima jedan bod više od Požežana. Prošloga tjedna ekipa trenera Darija Anića nije imala sreće izgubivši od drugoplasiranog Preloga u gostima, ali igrati pred domaćom publikom je ipak drukčije što dokazuje i prošla utakmica Požežana na domaćem terenu gdje su upisani i prvi bodovi u novoj sezoni.
Trener Anić najavljuje da njegova ekipa ide po nova dva boda te očekuje jednu kvalitetnu i zanimljivu utakmicu.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI