Požežanke izgubile od Slavonke 31:30

24.10.2011. | Karlo Balenović
Pregleda: 4109

Rukometašice Ženskog rukometnog kluba Požega upisale su drugi uzastopni poraz u sezoni izgubivši u Novoj Gradiški od ŽRK Slavonka rezultatom 31:30. Požežanke su imale zadnji napad za izjednačenje, ali golmanica Beata Bošnakovski, koja se pridružila suigračicama u zadnjem napadu, promašila je za poravnanje rezultata. Trener Krunoslav Pranjić čestita pobjednicama, ali igrom svoje momčadi nije zadovoljan.
- Igrale su protiv igrački slabije ekipe, ali zbog naše loše igre u obrani rukometašice Slavonke su ostvarile pobjedu - rekao je.

I požeški su rukometaši izgubili u gostima protiv trenutačno drugoplasiranog RK Prelog rezultatom 33:23. Dario Anić, trener Požege, rekao je kako je igra njegovih igrača bila jako loša s puno tehničkih grešaka i s lošom realizacijom u napadu. Unatoč izgubljenoj utakmici od 10 pogodaka razlike, Anić pohvaljuje golmana Požege Gorana Bubala te najboljeg strijelca Ivana Blenovića s 9 pogodaka.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI