Jučer pet prometnih nesreća

Prometna nesreća u Lipiku
(FOTO: MUP)

21.10.2011. | M.N.
Pregleda: 4748

Policijska uprava požeško-slavonska zabilježila je pet prometnih nesreća tijekom jučerašnjeg dana na području naše županije.

Do slijetanja osobnog automobila s kolnika došlo je rano ujutro u Požegi, u ulici Kralja Krešimira. Automobil je udario prvo u kantu za smeće, čemprese, a potom i žičanu ogradu u vlasništvu 41-godišnjaka. Počinitelj ove prometne nesreće napustio je mjesto događaja i policijski službenici tragaju za njim.

Oko 14.45 sati u Lipiku u ulici Ante Starčevića osobni automobil sletio je s kolnika te udario u drvo. Nekoliko minuta kasnije u mjestu Gradac kod Pleternice, u ulici Stjepana Radića dogodila se prometna nesreća između osobnog automobila i motocikla. U 17.50 sati u Lipiku na Trgu Kralja Tomislava zabilježena je prometna nesreća između dva osobna automobila, a oko 19.40 sati u Pleternici u ulici Eugena Podubskog prikolica koja je bila pridodana traktoru prilikom mimoilaženja udarila je u osobni automobil.






Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI