Slavija razbila goste iz Osijeka, slijedi Slobodnica (video)

19.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 6384

Trener Slavije Dalibor Bognar ispunio je obećanje. Utakmica protiv osječkog trećeligaškog Nogometnog kluba Olimpija nije bila lagana, ali pobjeda Pleterničana ni u jednom trenutku nije bila upitna. Nogometaši Slavije bili su bolji od početka, da bi pogotcima Josipa Jakovljevića u 39. i Valentina Podobnika u 53. minuti svoju nadmoć na terenu kapitalizirali konačnim rezultatom 2:0.

Slavija je imala još prilika i moglo je biti još golova, ali nekoliko šansi imali su i gostujući igrači pa se može reći da je rezultat realan. Slavija se sada, nakon odigranih 10 utakmica u prvenstvu i zadnjih pet bez poraza, lagano vraća prema samom vrhu ljestvice. Za 10 dana slijedi utakmica u gostima, i to protiv trenutačno trećeplasirane Slobodnice. Trener Bognar, koji otkako je došao na klupu Slavije nije nijednom iznevjerio, najavljuje kako će i tamo ostvariti dobar rezultat.

Pogledajte najzanimljivije trenutke iz 2. poluvremena današnje utakmice u Pleternici te na kraju izjave trenera obiju momčadi:





Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI