Apel nogometašica Slavonije: Ugasit će naš klub!

Nogometašice ŽŠNK Slavonija s trenerom Krmarom
(FOTO: Iz privatne kolekcije Emi Majin)

19.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5190

Što se dogodilo sa Ženskim nogometnim klubom Slavonija nakon one utkamice s kraja travnja, kada su Požežanke uvjerljivo svladale djevojke iz Nove Gradiške rezltatom 3:0? O djevojkama nismo ništa čuli, dok se u našu redakciju e-mailom nije javila Emi Majin, kapetanica kluba, u kojemu ukazuje na stanje u klubu i apelira na njegovo ponovno oživljavanje. Prema njenim tvrdnjama, djevojke su izgubile mjesto i termine za treninge.

"Već u samome početku počeli su se javljati problemi sa članarinama koje su podignute na 80 kuna, a novac smo davale treneru Milanu Krmaru na ruke. Jedina utakmica koju smo imali bila je također na našu inicijativu davnog 29. travnja kada smo rezultatom 3:0 pobijedile već iskusni klub iz Nove Gradiške. Kada smo god nakon toga izrazile želju za novom utakmicom, kao da nas se nije čulo ili se to nije željelo. Same smo našle i sponzore te kupile trenerke na koje smo natiskale ime i grb kluba u kojem čak nismo bile ni registrirane. U ligu ne samo da nismo uspjele ući, nego niti predsjednik Gacik niti naš sada već bivši trener Krmar ne znaju uvjete ulaska. Dana 10. listopada na treningu nam je rečeno da odrađujemo naš posljednji trening i da ako poželimo, možemo se vratiti ponovno na proljeće. Inzistirala sam na sastanku, međutim tu večer me je trener odbio, a dan poslije predsjednik kluba nije se pojavio na mjestu na kojem sam mu rekla da se sastanemo niti je odgovarao na telefonske pozive. Mi samo želimo mjesto za treniranje i nekoga tko će se uistinu zalagati za nas i baviti nama, shavatiti nas ozbiljno. Stvarno mislim da ne tražimo previše", stoji u pismu koje potpisuje Emi Majin.

Trener Mile Krmar tvrdi drukčije.
- Ženski klub je sada na čekanju jer djevojke imaju drugih obveza. S vremenom se njihov broj počeo osipati, znale su nam doći samo četiri djevojke na trening. Ja sam ozbiljan trener i prihvatio sam se te obveze najozbiljnije, želio sam da uđu u ligu i da se natječu, ali to nije moguće ako one ne dolaze na treninge - odgovorio je Krmar.


Emi Majin je potvrdila da je znalo doći malo djevojaka na trening, no ona kaže da je razlog tomu što nije bilo utakmica.
- Obećano nam je da ćemo svaka dva mjeseca igrati barem jednu utakmicu, a dobile smo samo jednu, i tu smo mi organizirale. Naravno da će interes tako oslabiti - objasnila je kapetanica.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI