Članovi Udruge Mi osvojili četiri olimpijske medalje

Članovi Udruge Mi s odličjima
(FOTO: Vjeran Blašković)

17.10.2011. | Vjeran Blašković
Pregleda: 3545

Na drugoj Olimpijadi starih sportova za osobe s intelektualnim poteškoćama koje se održalo u Vinkovcima, troje članova požeške Udruge Mi osvojilo je 4 medalje.

Srebrnu medalju osvojio je Alen Marković u disciplini bacanje potkove, brončanu medalju u disciplinama bacanje kamena s ramena i trčanje na 400 metara osvojila je Gordana Jurčić, a u disciplini nošenje jaja Borko Berković. Osim njih na Olimpijadi su sudjelovali Jelica Sablić, Matea Đeker, Kristijan Bajor, Marko Kovačević i Antonio Kovačević. Grad Požega sufinancirao je odlazak članova Udruge Mi u Vinkovce s 1000 kuna.

Sudjelovalo je više od 80 natjecatelja, a pojedinci su se mogli natjecati u najviše dvije od ukupno devet disciplina. požeške natjecatelje pripremala je prof. Ilijana Lončar u sklopu projekta Udruge Mi "Motivacija pokretom" kojega financira Ministarstvo zdravstva i socijalne skrbi sa 120.000 kuna.


Provoditeljica projekta Ilijana Lončar kaže kako se nakon natjecanja sudionici družili uz ples što je bila lijepa motivacija kako članovima udruge tako i provoditeljima projekta.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI