Jelačićeva će tijekom zime biti polovično puštena u promet

Radovi u Ulici bana Josipa Jelačića u Pleternici
(FOTO: Mario Nakić)

17.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 3561

"Radovi u Jelačićevoj ulici idu svojim tijekom. U zimi će cesta biti djelomično puštena u promet, a u ožujku očekujemo dovršetak asfaltiranja", rekao je pleternički gradonačelnik Franjo Lucić odgovarajući brojnim čitateljima 034portala koji pitaju hoće li tijekom zime promet biti omogućen državnom cestom između Požege i Pleternice.

- Lijeva strana ceste, odnosno prometni trak prema Požegi, neće biti još asfaltiran zbog slijeganja terena. Zato ćemo na zimu u promet pustiti samo jednu stranu ceste, a promet će biti omogućen jednom stranom, ali imat ćemo i rubnjake već i nogostup s obje strane ceste. U proljeće očekujemo da će biti asfaltirana cesta do kraja, već u ožujku - kaže Lucić.

Ukupna cijena opsežnih radova u najduljoj pleterničkoj ulici je 11 milijuna kuna, od čega veći dio financiraju Hrvatske ceste, a Hrvatske vode sufinanciraju s 3,7 milijuna. Osim asfalta rade se nogostupi s obje strane ceste, kanalizacijski sustav i odvodnja slivnih voda, a gradonačelnik je najavio i novu javnu rasvjetu i kolektor za odvodnju površinskih voda.




Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI