Slavija pobijedila Otok: Nastavljamo pozitivni niz

15.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 5158

Nogometaši Slavije na domaćem su terenu danas ostvarili pobjedu protiv momčadi Otoka u 9. kolu 3. hrvatske nogometne lige - istok rezultatom 3:0. Prvi pogodak u prvom poluvremenu postigao je Josip Hoborka, a u nastavku utakmice za Slaviju su zabili Valentino Podobnik i Davor Žafranić.

- Tijekom cijele utakmice imali smo inicijativu na terenu i mislim da pobjeda ni u jednom trenutku nije došla u pitanje. Možda je moglo biti i više od 3:0, ali možemo biti zadovoljni i ovim rezultatom - komentirao je trener Slavije Dalibor Bognar.

Otkako je Bognar počeo trenirati pleterničke trećeligaše, oni nisu pretrpjeli nijedan poraz. U zadnje četiri utakmice imaju dvije pobjede i dva remija. Već u srijedu u Pleternici gostuje Olimpija iz Osijeka.


- Protiv Olimpije će biti posebno teško jer su oni izgubili u zadnje četiri utakmice pa je za očekivati kako će učiniti sve da taj negativni niz prekinu. No, i mi ćemo učiniti sve da nastavimo naš pozitivni niz i opet očekujem pobjedu - najavljuje Bognar.


Utakmica između Slavije i Olimpije igrat će se u srijedu u 16 sati na pleterničkom stadionu.

Lipik - Oriolik 1:2

Nogometni klub Lipik je danas izgubio na domaćem terenu protiv Nogometnog kluba Oriolik rezultatom 1:2. Za goste iz Oriovca dvostruki je strijelac bio Goran Jurić, a za Lipičane je jedini gol postigao Marin Melnik.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI