Kaptol nastavlja gaziti, Slavonija neriješeno u Kuzmici

Kaptolčani su uvjerljivo pobijedili Požegu u gostima
(FOTO: Mario Nakić)

15.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 10927

Nogometni klub Kaptol je danas pokazao kako s pravom čvrsto drži vodeću poziciju u 1. županijskoj nogometnoj ligi. Bez šestorice standardnih igrača, Kaptolčani su na Rekreacijskom centru uvjerljivo slavili protiv Nogometnog kluba Požega.

Pogotke su prvom poluvremenu postigli Tomislav Čakalić i Željko Bošnjak, a na samom početku drugog poluvremena Matej Marić je zabio za konačnih 0:3. Bilo je još prilika i malo je nedostajalo da bude i više golova u mreži Požežana.

- Jedna lasta ne čini proljeće. Vidite i sami. Koga nema, bez njega se može i mora - rekao je Krešo Poleti, trener NK Kaptol, komentirajući odlazak Mile Pavelića koji je prešao u Slavoniju.


- Igrali smo znatno oslabljeni. Čekali smo greške Požege i uspješno ih realizirali. Mislim da smo na kraju zasluženo pobijedili, a po igri na terenu čini mi se da je moglo biti i više golova - ustvrdio je Poleti u razgovoru za 034portal.


S druge strane Krunoslav Podoljak, trener Požege, svjestan je da će sa svojim igračima morati još puno raditi.

- Nismo dobro ušli u utakmicu. Bili smo nestrpljivi, nedostajalo je okomitih lopti u napadu, a protivnik je čekao naše greške i iskoristio ih je. Ušli smo u jedan niz loših rezultata i neće biti lako ponovno se dići, no ne bojim se da bismo mogli ispasti iz prve lige. Ovi igrači imaju i kvalitetu i znanje, samo im treba više volje i rada - kazao je Podoljak u razgovoru za 034portal.

Dinamo (R) - Croatia 1:3

U derbiju začelja, Croatia iz Mihaljevaca je pomalo iznenadila pobijedivši Dinamo u Rajsavcu 1:3. Josip Madaj iz Dinama kaže da je problem u rajsavačkim igračima jer su gosti očito više željeli tu pobjedu. Očekuje se sastanak u Klubu gdje će se vidjeti kako će Rajsavčani odgovoriti na loše rezultate i što će učiniti kako bi se do kraja sezone izborili za ostanak u ligi.

Tim osvježenje - Slavonija 3:3

Slavonija iz Požege i Tim osvježenje u Kuzmici su igrali neriješeno 3:3. Požežani su počeli napadački i na samom početku utakmice Bruno Ćosić zabija za 0:1. Već u 11. minuti Danijel Oreč povisuje na 0:2.

- Nama je trebalo malo da se zagrijemo. Međutim, u drugom dijelu prvog poluvremena kreće kuzmička teška artiljerija - objašnjava Željko Raguž iz Tim osvježenja.
Josip Barišić pred kraj prvog poluvremena zabija prvi gol za domaće. Za 2:2 s bijele točke pogađa ozlijeđeni Miroslav Papak, koji je danas ipak nastupio, a u 63. minuti Darko Marić dovodi Kuzmičane u vodstvo. Pred kraj utakmice, novi igrač u Slavoniji Mile Pavelić uspijeva izjednačiti i postaviti konačni rezultat 3:3.

- Igra obje momčadi je bila odlična, utakmica je bila puna preokreta i mislim da je svih 200-tinjak gledatelja uživalo u dobrom nogometu - komentirao je Raguž.

Prošlo je mjesec dana kako Slavonija nije zabilježila pobjedu, a radi se o periodu otkako je uprava kluba odlučila promijeniti trenera. Sutra će Kamen iz Vetova, koji zaostaje dva boda za Slavonijom, ugostiti BSK Bazinatours i ukoliko Vetovčani pobijede, a to je realno očekivati, Slavonija bi lako mogla pasti s četvrtog na peto mjesto u 1. županijskoj ligi.



Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Jeste li zadovoljni rezultatima Izbora?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI