Pješačio desnom stranom Osječke pa ga udario kamion

Osječka ulica ostala je razrovana, a radnici su nestali
(FOTO: Vjeran Blašković)

13.10.2011. | Mario Nakić
Pregleda: 4976

41-godišnji vozač kamiona marke Tam požeških registracijskih oznaka jučer predvečer oko 19 sati u Osječkoj ulici udario je desnom bočnom stranom vozila u ruku 37-godišnjeg pješaka koji se kretao uz desni rub ceste. Zbog nedržanja potrebne udaljenosti prilikom pretjecanja protiv vozača kamiona slijedi obavezni prekršajni nalog, ali i protiv pješaka, koji je u nesreći lakše ozlijeđen, jer se nepropisno kretao cestom te nije koristio reflektirajući prsluk.

Policija je jučer zabilježila još četiri prometne nesreće u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba. Dvije su se dogodile u Osječkoj ulici u Požegi, a dvije u Pleternici. Na pružnom prijelazu s branicima u Zvonimirovoj ulici u Pleternici ujutro se nepoznati vozač nije zaustavio pred zvučno-svjetlosnim signalima prilikom spuštanja branika te je udario u polubranik. Pobjegao je s mjesta događaja, a policija za njim traga, javila je Ivana Radić, glasnogovornica PU požeško-slavonske.


Samo registrirani članovi mogu ocjenjivati i komentirati članke. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje. Ako jeste registrirani, prijavite se ovdje.

ANKETA
Koje je vaše mišljenje o euru godinu dana nakon uvođenja?
Kliknite na opciju za koju želite glasati.
Oglašavajte se na 034 portalu jer:
više od 300.000 korisnika mjesečno
više od 2 milijuna otvaranja stranica svakog mjeseca
Pročitaj više

IMPRESSUMUVJETI KORIŠTENJAPRAVILA PRIVATNOSTI